Mobiltelefon
+86 186 6311 6089
Ring til os
+86 631 5651216
E-mail
gibson@sunfull.com

Sådan testes en køleskabs afrimningstermostat

Før du begynder at teste din afrimningstermostat, skal du sørge for at afbryde apparatets strømforsyning. Den nemmeste måde at gøre dette på er at tage enheden ud af væggen. Alternativt kan du udløse den relevante kontakt i afbryderpanelet, eller du kan fjerne den passende sikring fra dit hjems sikringsskab.

Rådfør dig med en apparatreparationstekniker, hvis du ikke føler, at du har evnerne eller evnen til at gennemføre denne reparation.

Find dit køleskabs afrimningstermostat. I fryser-on-top-modeller kan den være placeret under gulvet i enheden, eller den kan findes bagerst i fryseren. Hvis du har et side-by-side køleskab, findes afrimningstermostaten bagerst på frysersiden. Termostaten er forbundet i serie med afrimningsvarmeren, og når termostaten åbner, slukker varmelegemet. Du bliver nødt til at fjerne alle genstande, der er i vejen for dig, såsom indholdet af fryseren, fryserhylder, ismaskinedele og det indvendige bag-, bag- eller bundpanel.
Panelet, du skal fjerne, kan holdes på plads med enten holdeclips eller skruer. Fjern skruerne, eller brug en skruetrækker til at frigøre clipsene, der holder panelet på plads. Nogle ældre køleskabe kan kræve, at du fjerner en plastikliste, før du kan få adgang til frysergulvet. Vær forsigtig, når du fjerner listen, da den går i stykker ret nemt. Du kan prøve at varme den op med et varmt, vådt håndklæde først.
Der går to ledninger fra termostaten. De er fastgjort til terminaler med slip-on stik. Træk forsigtigt i stikkene for at frigøre ledningerne fra terminalerne. Du skal muligvis bruge en nåletang til at hjælpe dig. Træk ikke i selve ledningerne.
Fortsæt med at fjerne termostaten. Det kan fastgøres på plads med en skrue, clips eller klemme. Termostaten og klemmen på nogle modeller er én enhed. På andre modeller klemmer termostaten rundt om fordamperrøret. I nogle andre tilfælde fjernes termostaten ved at klemme ind på clipsen og trække termostaten op.
Indstil din multitester til indstillingen RX 1 ohm. Placer hver af multitesterens ledninger på en termostatledning. Når din termostat er kold, bør den give en aflæsning på nul på din multitester. Hvis det er varmt (alt fra fyrre til halvfems grader Fahrenheit), bør denne test give en aflæsning på uendeligt. Hvis de resultater, du modtager fra din test, afviger fra dem, der præsenteres her, skal du udskifte din afrimningstermostat.


Indlægstid: 23-jul-2024